duminică, 23 august 2015

Ghiozdane si rucsacuri scolare online ieftine

Pentru noul an scolar, cauti ghiozdane si rucsacuri ieftine? Din oferta online de ghiozdane si rechizite scolare, prezentam o clasificare in functie de pret. Pentru a vedea preturi si caracteristici, dati click pe poza.


Ghiozdane sub 50 de lei


          

Sunt ghiozdane simple pentru scoala, dar care pot fi utilizate si-n alte scopuri. Vedeti ghiozdane scolare, ce au pret ieftin marca HerlitzPigna, Daco. Vezi pret 

Asus Notebooks ASUS Pro Essential P2520LJ-XO0284D 


Ghiozdane intre 50 si 100 lei

Sunt ghiozdane pentru fete si baieti, ergonomice, colorate, imprimate cu personajele preferate din desene animate.

     
   

Ghiozdane intre 100 si 200 lei

Ghiozdane Barbie si Spiderman cu 2 fermoare. Sunt ghiozdane impermeabile si care se curata usor.

    

Ghiozdane peste 200 lei

Rucsacul si inaltatorul Hello Kitty este pentru copii  sub 12 ani si poate fi folosit si ca scaun inaltator, atunci cand mergeti cu masina.


Ghiozdan Harlequin Compact Mighty Bleumarin, protejeaza coloana vertebrala are insertii reflectorizante, buzunare  pentru telefon, sticla de apa. Se spala foarte usor cu un burete umed.


Ghiozdanele brand-ului Disney este bine reprezentat in oferta celor de la eMag.ro Tot aici, gasiti ghiozdane penare, trolere si rechizite scolare marca Herlitz, ce au preturi incepand cu 50 lei. Recomandam, ghiozdane pentru baieti din gama Pirate si Flexi Pegasus, deoarece sunt produse de o calitate superioara.




Copilul dvs e indragostit de Violetta si nu se poate desparti de acest personaj? Aici, puteti vedea si comanda rapid produsele dorite. Si-n oferta celor de la Zambarici.ro, gasim ghiozdane pentru fete cu acest personaj.

Puteti consulta si oferta de ghiozdane de gradinita si scoala, prezentata aici si aici.

Rucsacuri si trolere pentru scoala


Rucsac Peacock Blue Mix este incapator pentru toate dimensiunile de carti, caiete are 3 compartimente si bretele ajustabile.


Troler Mic Frozen Let It Snow, prevazut cu 2 buzunare laterale si este confectionat din material impermeabil. 

Haine pentru fete si baieti

Cu hainele de scoala de la Lindie.ro, scolaritele si scolarii, vor arata elegant inca din prima zi de scoala. Camasile albe din bumbac 100%, potrivite pentru orice uniforma, pantaloni de trening confortabili pentru orele de sport, tricouri sau pulovere calduroase. 

Cumparaturi placute!









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu