joi, 3 decembrie 2015

Amuleta magica a Sofiei - pret ieftin

Interesat de amuleta magica a Sofiei la pret ieftin? Acum poti comanda online amuleta magica Sofiei sau jucarii pentru fete si baieti, pe care sa le daruiti de Mos Nicolae sau Mos Craciun!

Orice fetita are un vis: sa fie printesa! Amuleta Sofiei este accesoriul ideal pentru o printesa. Cand va purta colierul Sofiei, chipul fetitei tale va straluci si va fi foarte fericita. Amuleta are un lichid sclipitor si este nerecomandata copiilor sub 3 anisori. Acesti copilasi, au instinctul de a inghiti, jucariile de mici dimensiuni. 

Te intereseaza rochite ocazie pentru fete 7 - 12 ani?

Amuleta printesa Sofia, precum si alte jucarii Sofia, au o mare cautare in aceasta luna a cadourilor si ar fi de preferat sa cumparati din timp. Pentru a vedea pretul, puteti accesa aici.

Probabil v-ati intrebat ce este Sofia Intai!? Acesta este un serial de desene animate, avand grafica 3D, realizat in coproductie internationala ( programatori pasionati de jocuri pe calculator din SUA, Anglia, Franta, Spania), ce include personaje din desenele animate Disney.

Doriti si alte jocuri si jucarii cu Sofia, pentru fetita dvs. Pentru ca printesa dvs, sa aiba chipul luminat, accesati http://www.emag.ro/search/jucarii/sofia.

Puteti vedea bijuteriile printesei Sofia, precum si amuleta magica a printesei in videoclipul de mai jos.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu