duminică, 6 decembrie 2015

Rochii pentru revelion ieftine

Sunteti in cautarea unor rochii pentru revelion ieftine, dar in acelasi timp si elegante, care sa va faca remarcata in noaptea dintre ani? Recomandam, sa-ti pregatesti garderoba din magazinele online, pentru ca preturile sunt mult mai mici (te surprinde aceasta veste). De ceva timp, eMag.ro are in oferta sa si articole de fashion. Gasesti rochii scurte, lungi, de seara, care pot fi purtate si la alte evenimente, cum ar fi o nunta, botez sau in club. Unele din aceste rochii, au preturi de pana in 100 lei si pot fi vazute aici


Rochie alba de ocazie cu insertii de dantela pe talie. Dantela are o culoare in contrast. Rochia nu are maneci si este de lungime mini. Va place? Se poate comanda online la pretul de 89.99 lei.


Rochie neagra Smoothly cu accesoriu tip curea de culoare aurie, ce scoate formele corpului in evidenta si flori in relief. Se poate comanda online la 165 lei.


Rochie neagra Galactic Angel StarShinerSaccesorizata cu o fundita, avand aplicatii cu paiete si de dantela. Se poate comanda online la pretul de 199 lei.

Modele deosebite de rochii pt revelion, gasiti si pe acest link.

Cu o suma mica, puteti cumpara online rochii de seara elegante, cu care sa petreceti minunat la orice petrecere.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu