sâmbătă, 19 martie 2016

Baterie auto Varta sau Bosch?

Caut baterii auto Varta sau Bosch ieftine! E mai greu cu alegerea unui tip de acumulatori auto in momentul in care, majoritatea pe care-i intreb care e mai buna, primesc urmatorul raspuns: cumperi o baterie Varta si va porni la sfert de cheie sau cumperi un acumulator auto Bosch, care te va tine cativa ani. Adica, cel putin 5 ani.



In iarna asta, bateria pe care o am, a  dat semne de oboseala si trebuie sa o schimb, daca nu vreau sa plang langa masina, cand mi-e lumea mai draga. Cele doua marci, mi-au fost recomandate, de parca n-ar mai exista si alte tipuri de baterii. Am inceput cautarea unei baterii auto ieftine si am gasit pentru baterii Varta, cel mai bun pret la http://www.emag.ro/baterii-auto iar pentru baterii Bosch ieftine, cel mai bun pret e http://www.emag.ro/baterii-auto/bosch Puteti alege pentru tipul de motor pe care-l aveti. Am un diesel de 1900 cm cubi si cred ca una de 70 Ah, ar fi potrivita, astfel incat iarna la -15 grade sa nu ma lase. Fac alegerea optima?

Nu e de neglijat, nici oferta de baterii auto rombat, pe care o gasiti http://www.emag.ro/baterii-auto/rombat. In ultimul timp, producatorul de la Bistrita, incearca sa tina pasul cu ceilalti producatori de acumulatori auto, dar nu stiu in ce masura reuseste. 

Preturile nu sunt exagerate, avand in vedere durata de viata a unei baterii auto, dar fiecare hotaraste ce e mai bun pentru masina lui si in functie de posibilitatile financiare pe care le are.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu