sâmbătă, 11 iunie 2016

Cumperi si castigi!

Cumperi si castigi! Sunt campanii promotionale prin care magazinele fizice si cele online, urmaresc sa-si fidelizeze clientii, sa atraga clienti noi si mai aleze sa ruleze marfa. 

Pana pe 19 iunie, FashionDays desfasoara o campanie, avand sloganul "TIME TO WIN A MINI"




Cumperi produse de minim 300 lei si intri in concurs. Premiul este un Mini One. In plus, saptamanal, se ofera 5 vouchere in valoare de 500 lei. Gasiti detalii, accesand pagina concursului.

Zilnic sunt reduceri, iar in week-endul 11 - 12 iunie se desfasfasoara evenimentul 7 reason to be happy, cu reduceri de 25% la 7 categorii de produse:

pentru femei: jeans, sandale, rochii, tenisi, ochelari de soare, tricouri, textile pentru casa
pentru barbati: jeans, incaltaminte casual, tenisi, tricouri, ochelari de soare, camasi, textile pentru casa

Campania "HAI LA SHOPPING"

Este organizata de site-ul  declub.ro se desfasoara in perioada 10 iunie - 10 iulie, deci pe perioada Campionatului European de fotbal din Franta. Mecanismul campaniei este simplu:comanzi online de minim 100 lei si participi la concurs. Avand in vedere, ca se gasesc costume de baie ieftine cu preturi  de la 59 lei si rochii elegante de seara de la 50 lei, e usor de intrat in concurs. 
  • Marele premiu: 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3* sau 4* in orasele Milano, Paris sau Viena in lunile august, septembrie sau octombrie, transport dus intors cu avionul si numerar 500 Euro. Castigatorul poate alege orasul favorit dintre Milano, Paris sau Viena si luna calendaristica ( august, septembrie sau octombrie )
  • Trei premii de consolare: Voucher in valoare de 300 lei valabile 12 luni.



Bafta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu