sâmbătă, 16 iulie 2016

Cele mai bune lazi frigorifice auto ieftine!

Cauti lada frigorifica auto la pret ieftin? Pleci in concediu si vrei ca alimentele sa fie permanent intr-o stare buna pentru a fi consumate? Poti comanda online o lada frigorifica portabila de calitate, care sa mentina bauturile si alimentele la temperatura optima pentru mai multe ore. Daca pleci in concediu, iar locatia unde te cazezi, pensiune sau hotel, nu are frigider in camera sau nu ai acces la o combina frigorifica, cea mai buna solutie este alegerea unei lazi frigorifice carrefour sau emag. Cu siguranta, ati cautat pe internet, lazi frigorifice auto forum si lazi frigorifice second hand, dar informatiile din acest articol, va vor ajuta sa cumparati produsul dorit.





Cum alegi cea mai buna lada frigorifica portabila?

La alegerea unei lazi frigorifice ieftine, trebuie avute in vedere urmatoarele: tipul racire (activ/pasiv), capacitatea, puterea de racire, greutatea si ce alte facilitati ofera.

In oferta magazinelor fizice si online, se gasesc clasicele modele pasive cu refrigerat. In cazul acestora, inainte sa pleci la drum cu cateva ore, trebuie pus inlocuitorul de gheata in congelator pentru racire. Inlocuitorul de gheata contine substante precum apa, carboximetilceluloza, acticide si colorant albastru. Astfel, se mentine o temperatura constanta in interiorul lazii frigorifice. Dezavantajul este ca nu rezista mai mult de 12 ore, iar in zilele caniculare chiar mai putin.
Ce de-al doilea model este lada frigorifica portabila electrica sau lada frigorifica auto, care functioneaza folosind semiconductori pentru racire. Acestea pot fi alimentate la bricheta masinii, avand accesoriu potrivit –  12 V, dar si cablu special pentru alimentare la tensiune de 220 V. Un alt avantaj al acestor modele este ca pot fi folosite ocazional pe post de frigidere aditionale in casa.
Alte modele sunt lazi frigorifice auto cu compresor, insa acestea sunt mai scumpe, pretul pornind de la 1500 lei.
Puterea de racire este cel mai important factor al unei lazi frigorifice portabile. Un model demn de cumparat trebuie sa pastreze mediul din interior, cel putin pana la 5 zile, la o temperatura cu 22 grade Celsius mai mica fata de exterior vara.
Capacitatea este o alegere personala, iar in comert ai sa gasesti modele spatioase ce au capacitate de 70L, dar si modele ceva mai mici de 20L. Utilitatea spatiului din interiorul lazii este influentata de modul in care aceasta este compartimentata. Sunt lazi special proiectate cu suporti pentru sticle, cu buzunare atasate capacului unde sa poti depozita conserve sau alimente de care ai nevoie mai des.
Un alt aspect ce trebuie sa il iei in considerare este dimensiunea aparatului, cu cat capacitatea este mai mare va creste si dimensiunile lazii, in special ca acestea sunt proiectate cu pereti grosi pentru a mentine temperatura in interior.
Garantia - O lada frigorifica buna trebuie sa aiba o garantie de minim 24 luni, timp in care sa beneficiezi de servicii calitative si prompte. 

Recomandam lada frigotifica auto all ride, ce se poate comanda de pe http://www.emag.ro/lada-frigorifica-auto-all-ride-12-v-22l-conectare-la-bricheta-auto lada frigorifica Excellent Houseware cu o capacitate de 20 litri, ce o puteti comanda online la un pret ieftin de pe http://www.emag.ro/lada-frigorifica-20-l-excellent-houseware si geanta frigorifica Maxtar, pe care o puteti cumpara de pe http://www.emag.ro/geanta-frigorifica-maxtar   

Speram, ca informatiile au fost de folos, pentru alegerea lazii frigorifice potrivite cerinteleor dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu