vineri, 28 octombrie 2016

Reduceri inainte de Black Friday

Black Friday este perioada de reduceri a preturilor oferita de magazinele fizice si online. Black Friday, a avut loc prima oara la noi in tara in 2011, fiind importat de peste ocean. In Vinerea Neagra, are loc o explozie a vanzarilor, in toate magazinele. 

Dar, sunt magazine, care profita de acest eveniment si sub diverse denumiri anunta reduceri de pret, oferte si promotii cu ceva timp inainte. In acest week-end poti profita de evenimentul de shopping gazduit de elefant.ro

Astfel,  sambata, 29 oct are loc hai la joacă, evenimentul dedicat jucăriilor în care se vor acorda 25% reducere sub forma de voucher. Acesta poate fi găsit în pagina de oferte speciale http://www.elefant.ro/oferte-speciale

Duminica, 30 oct va avea loc WOW50, care este un eveniment deja cunoscut, în care se ofera reduceri sub formă de voucher pentru toate produsele. Voucherele disponibile vor fi afișate de asemenea, în secțiunea de oferte speciale. FOARTE IMPORTANT: transportul în această zi va fi GRATUIT! 


In ultima zi a lunii octombrie, dar prima zi a saptamanii, luni 31 oct (până la ora 20:00), va avea loc Most Wanted Watches, asta insemnand ca cele mai vândute ceasuri de dama si ceasuri barbati ieftine, vor avea reduceri speciale în această zi. Printre acestea se numară branduri precum Fossil, Casio, Esprit. In plus, luni 31 oct (după ora 20:00) este noaptea reducerilor înspăimântătoare (Halloween) - care va dura până marți dimineață la ora 08:00.

Vestea buna este ca beneficiati de transport gratuit in toate pick point-urile elefant din tara. 

Profitati de aceste reduceri!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu