joi, 24 noiembrie 2016

RCA ieftin online!

Incheie RCA ieftin online, pentru ca masina ta si bunurile din ea, sa fie in siguranta. Politele RCA, s-au scumpit in ultimele luni, dar fara aceasta polita de asigurare obligatorie auto, risti sa platesti pagube destul de mari, risti sa platesti amenda si sa ramai si fara certificatul de inmatriculare.


Daca esti sofer si vrei sa circuli cu masina pe drumurile publice esti obligat sa ai asigurarea auto obligatorie RCA. Prin urmare pentru a face economii alege intotdeauna cea mai buna oferta la polita RCA


Cel.ro

Cum poti gasi cel mai ieftin RCA? Avand in vedere ca pe piata din Romania exista mai multi asiguratori autorizati si ca tarifele practicate de acestea pentru RCA difera de la o firma la alta, cel mai indicat este ca inainte de cumpara asigurarea RCA sa compari ofertele folosind calculatorul de pret RCA. 

Cum se poate face acest lucru? Cel mai simplu mod in care poti compara tarifele este sa cumperi RCA online. De exemplu, pe asigurari cel.ro gasesti in acelasi loc ofertele celor mai mari 8 brokeri de asigurari: ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI, ASIROM, CITY INSURANCE, EUROINS, GENERALI ASIGURARI, OMNIASIG, GROUPAMA si UNIQA. 

Nu trebuie decat sa completezi online in formular datele tale personale si pe cele ale autovehiculului si imediat iti vor fi returnate ofertele firmelor de asigurari. 

Dupa ce ai analizat ofertele de pret, poti sa comanzi online asigurarea RCA. Vei primi pe e-mail o copie a politei RCA pe care o poti folosi pana iti trimitem originalul. Simplu, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu