luni, 16 ianuarie 2017

Phoenix Gold la pret ieftin! Calca pe verticala!

Foloseste Phoenix Gold la pret ieftin! Calca pe verticala! A venit momentul sa incerci ceva nou si mult mai benefic. Timpul este important pentru noi toti, iar felul in care aratam este cartea noastra de vizita. O camasa necalcata sau o bluza sifonata vor atrage intotdeauna privirea celor din jur , si nu intr-un sens admirativ.



Descriere fier de calcat Phoenix Gold:

Phoenix Gold Ceramic Iron are o talpa ceramica neaderenta si rezistenta la zgarieturi ce va aluneca cu usurinta peste hainele tale si nu le va deteriora.
Sistemul separate de incalzire a apei iti va oferi un jet de aburi constant si continuu cu ajutorul caruia vei putea elimina toate cutele. 

Citeste despre rochii marimi mari si afla cum sa arati mai slaba!

Poti controla jetul de aburi printr-o simpla rotire a butonului si astfel vei putea calca hainele pe umerase. Vei putea proteja fermoarele, nasturii, imprimeurile si decoratiunile hainelor tale. Nu iti vei mai distruge hainele preferate sau pe cele din materiale delicate. Vei putea elimina cu usurinta cutele pronuntate care apar in urma spalarii hainelor.

Continut pachet Phoenix Gold:

1.    Aparatul Phoenix Gold
2.    Peria pentru indepartarea parului de animale
3.    Recipient pentru adaugarea apei

AloShop are acum reducere la fierul de calcat cu aburi Phoenix Gold. Tehnologia acestuia permite calcatul hainelor atat pe orizontala, cat si pe verticala. Poti calca materialele sensibile, delicate, direct pe umeras, eliminand toate cutele datorita jetului de abur consistent si continuu. Phoenix Gold are o talpa ceramica, neaderenta, ce aluneca perfect pe orice material. Vei renunta la drumurile catre curatatorie si vei calca mult mai rapid decat de obicei. Hainele tale vor fi curate, netezite, dezinfectate si fara cute!
Phoenix Gold are si o perie speciala pentru indepartarea scamelor sau a parului de animale, reimprospatandu-ti astfel garderoba. Incearca-l si tu, acum are o reducere de 100 lei!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu