duminică, 26 februarie 2017

Parfurmuri dama ieftine - Cum pulverizam?

Cum pulverizam parfumuri originale femei? Dar, stiati ca exista mai multe modalitati de a pulveriza parfumuri femei emag? In acest articol, va recomandam cateva modurii de a pulveriza parfumuri dama top,  pe care le poti incerca chiar acum. Vei ramane surprins de faptul, ca nu te-ai gandit mai inainte la aceste feluri de a raspandi un miros placut de parfum.


Pulverizeaza cu parfum pe partea din spate a gatului. Moleculele de parfum se vor incalzi de la caldura corpului, iar mirosul parfumului va pluti in aer. Parfumeaza partea interioara a manecilor. Atunci cand vor intra in contact cu bratele tale, mirosul se va raspandii in aer.

Parfumeaza hainele sau esarfa. Atunci cand parfumul este aplicat pe o tesatura, acesta persista mult mai mult decat pe piele. O esarfa parfumata este o modalitate excelenta de a elibera mirosul parfumat in aer.

Ulei de baie parfumat. Se toarna o parte din parfumul tau preferat intr-o sticla mica de ulei de baie si gata aveti un ulei de baie parfumat. Acesta este un mod excelent de a face ca un parfum femei originale sa persiste mai mult deoarece se evapora cu 80% mai greu.

Parfumeaza o batista si pune-o in poseta. De fiecare data cand deschizi poseta si doresti sa iei sau sa pui ceva, mirosul de parfum dama firma, va pluti in aer.

Parfumeaza o batista si pune-o in masina de spalat in ultimele 10 min ale ciclului de spalare (la uscare). Toate hainele din masina de spalat vor mirosi la fel de minunat.

Parfumeaza partea interioara a unei umbrele. Pur si simplu parfumeaza partea interioara a unei umbrele inainte de a iesi din casa. Iar daca veti merge pe jos si veti deschide/ inchide umbrela veti fi incojurat de un parfum pentru ea placut. Aceasta este o modalitate placuta de a face dintr-o zi plictisitoare una luminoasa si placuta.

Cu siguranta ca nu te-ai gandit la unele dintre aceste modalitati de a pulveriza parfumuri barbati ieftine, daca stii si altele poate chiar mai interesente te rog sa le impartasesti si cu noi. Si un sfat pentru toti cei care achizitionati parfumuri: intotdeauna cumparati parfumuri barbati originale, chiar daca sunt mai scumpe vor mirosi mai placut si vor persista cu siguranta mult mai mult!







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu