luni, 27 martie 2017

Miere de manuka 400 + la pret ieftin

Miere de manuka 400 + este un produs apicol din Noua Zeelanda cu puternice proprietati antibacteriene. Astfel, studiile facute de profesori renumiti de la universitati din Noua Zeelanda si Germania au demonstrata, ca miere manuka, poate fi folosita in scopuri medicale.



Puterea antibacteriana este indicata de unique manuka factor sau UMF, astfel miere manuka plafar UMF 10 + are deosebite proprietati farmaceutice, iar miere manuka forum UMF 15 - UMF 25, este folosita in spitale din Noua Zeelanda, Japonia, Germania, Franta.

Stiati ca mierea de manuka este cel mai puternic antibiotic natural? Afla detalii!! Vezi de unde putem cumpara miere de manuka!

MGO, factorul unic al mierii de Manuka, este componenta terapeutica ce are menirea de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol.

Mierea MGO 100+ - nivel de intretinere, este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata sau recente (raceli, dureri de gat, etc).

Mierea MGO 250+ - nivel util - este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi urmat de un tratament de mentinere de 1 lingurita pe zi (stafilococul auriu).

Mierea MGO 400+ - nivel superior cu activitate foarte ridicata - se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care au fost tratate anterior si care au o rezistenta sporita la tratamente.

Mierea MGO 550+ - nivel maxim de activitate - se recomanda in cazurile unor infectii foarte rezistente. 

Beneficii miere de manuka

Cresterea imunitatii - dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, gripa si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte.

Sistemul digestiv - aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali.

Afectiuni bacteriene - acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena.

Ingrijire externa - eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.

Mod de administrare miere de manuka:

Uz intern: 2 -3 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă
Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă
Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr
Nu este recomandată copiilor sub 12 luni.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu