duminică, 7 mai 2017

Cum sa atragi mai multi clienti prin marketing afiliat!

Afla cum sa atragi mai multi clienti prin marketing afiliat! Ai un magazin online si vrei sa cresti vanzarile? Sau pur si simplu, ai un magazin fizic si simti ca prezenta in mediul online, te-ar ajuta sa-ti maresti cifra de afaceri. 
Te poti alatura unei retele de marketing afiliat cu ajutorul careia, devii mai cunoscut si ce e mai important, vanzarile tale vor creste!



Daca vrei toate astea, inscrie-te in 2Performant pentru ca este reteaua de marketing afiliat, care are un program specializat de training despre cum sa iti creezi mai bine campaniile, astfel incat sa iti maximizezi vanzarile si profitul.

Produsele tale, vor fi afisate intr-un numar considerabil de site-uri si bloguri ale afiliatilor. Vei beneficia de statistici in timp real pentru vizite, vanzari sau lead-uri generate, plus o mare varietate de unelte de promovare, precum: bannere, text ads, feed de produse si altele.

Vei avea o crestere a traficului in magazinul tau online, pentru ca:

  • afiliatii vor promova produsele tale pe bloguri, site-uri, forumuri, facebook ads si google adwords.
  • produsele tale vor beneficia de o foarte mare publicitate.
Pareri advertiseri

Alen Todorov de la elefant.ro - Cu ajutorul 2Parale (2Performant), am reușit să obținem în primele două trimestre din 2012 o creștere cu 10% a vânzărilor. Apreciem rapiditatea cu care echipa și afiliații ne ajută în comunicare promoțiilor Elefant.ro către clienții finali.

Radu Ilie de la amafashion.ro - Ne mândrim că suntem printre primii advertiseri din retea, fiind atraşi de la început de conceptul "plăteşti pentru performanţă". Nu am greşit luând contact cu această platformă de affiliate marketing, având rezultate foarte bune încă din prima lună de colaborare. Cred că orice bussines online ar trebui să fie prezent în acceasta retea de marketing afiliat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu