luni, 26 iunie 2017

Promotii de la Zenda - Bucura-te de vara!

Promotii de la Zenda - Bucura-te de vara! Vara este anotimpul culorilor și al ținutelor din materiale fluide și de efect. Prin urmare, noua campanie oferă posibilitatea de reînnoire a  garderobei, printr-o gamă largă de produse la prețuri atrăgătoare.

Branduri de top. Vezi extrareduceri la laptop-uri, telefoane, electrocasnice si altele!

Campaniile se desfășoară până la data de 30.06.2017, deci grăbește-te să recomanzi audienței tale reducerile la cele mai de actualitate produse din această vară.







Noua ofertă aduce pasionaților de fashion REDUCERI de până la -67% la sute de Articole, din Colecția 2017 #Zenda, făcând parte din promoțiile:
FLASH SALE – 67% REDUCERE
HAPPY SUMMER -60% REDUCERE
HAPPY SHOES SUMMER -60 REDUCERE
Un alt beneficiu adus clienților este CADOU Crema de Protecție Solară Anti-Îmbătrânire la comenzi de minim 99 lei.

Vezi proprietati miere de manuka!

Zenda este unul din cele mai importante magazine online din zona Fashion din Romania ce ofera haine, încaltaminte si accesorii de calitate și la prețuri accesibile, înca din 2011. Obiectivul nostru este să ne extindem orizonturile atât în țară, cât și în străinătate.

Ne adresăm în special femeilor iubitoare de modă și de frumos, cu varstă cuprinsă între 18 și 45 ani. Ne străduim să fim harnici și să le oferim clientilor tot ceea ce iși doresc. Incercăm să ținem mereu pasul cu ultimele tendințe in modă și mulțumirea clientilor este prioritatea noastră.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu