sâmbătă, 1 iulie 2017

Smartphone Samsung Galaxy J7 ieftin

Cauti smartphone Samsung Galaxy J7 ieftin? Descopera in articolul de mai jos, o recenzie la Samsung J7 pret, care te ajuta sa achizitionezi un smartphone ce are un raport pret calitate destul de bun!



Lumea smartphone-unurilor poate crea confuzie, însă Samsung Galaxy J7 pret este surprinzător de ușor de descifrat: J vine de la „preț rezonabil” și 7 de la „ecran mare”. Este versiunea lite a lui Galaxy A7, oferind funcții semi-premium însă menținânu-se la un nivel midrange.


Funcțiile care atrag atenția sunt ecranul Super AMOLED de 5.5 inch; procesorul de 64 bit, octa-core; o cameră selfie-uri cu flash LED dedicat și o cameră principală cu o apertură largă f/1.9 și modul Pro.

Samsung Galaxy J7 dual sim este unul dintre acele telefoane căruia îi pasă mai mult de dimensiunea ecranului decât de rezoluție, astfel că se mulțumește cu 720p. Diferența față de cei 1080p a lui Galaxy A7 este în mare parte cosmetică, însă diferența practică este destul de mare – cu 20% mai mult spațiu pentru aplicații și pagini web.


Camera principală are 13 MP – o alegere bună pentru un dispozitiv midrange – însă apertura f/1.9 crește valoarea sa peste medie și va face diferența în scenele cu lumină scăzută. J7 este echipat de asemenea și pentru selfie-urile în lumină slabă, cu un flash LED dedicat ce însoțește camera frontală de 5 MP.

Cumpara pentru bucataria ta robot AFK Germany!

Samsung Galaxy J7 2016 gold este un telefon dual-SIM, Samsung nu s-a deranjat să facă și o versiune single-SIM. Nu este o pierdere mare și spre deosebire de seria A are slot-uri separate pentru SIM-uri și cardul microSD. Date rapide LTE pot fi folosite pentru oricare dintre cartele, făcând din J7 un telefon practic pentru călătorii sau în cazul în care dorești să profiți la maxim de cele două planuri de date.

Samsung Galaxy J7 măsoară 152.2 x 78.7 x 7.5 mm, fiind cu 1.2 mm mai gros decât A7. Este de asemenea mai greu cu 30 g, cântărind 171 g. Toate astea îi oferă un aspect mai grosolan iar exteriorul de plastic tradează prezența lui pe o poziție mai joasă în lista prețurilor.

Desing-ul obișnuit îl face pe J7 doar altă față în mulțime. Telefonul nu aspiră la individualitate, însă conținutul său întărește locul său în seria dispozitivelor midrange. Hardware-ul are funcții ce ies în evidență. Cu nuclee Cortex-A53 și o cameră de 13 MP, J7 funcționează mai bine decât arată.

Lateralele și capacul posterior sunt rotujite și netede, neavând elemente ce să deranjeze atunci când îl ți în mână. J7 se simte ușor grosolan, deși greutatea lui contribuie mai mult la această senzație decât grosimea lui. Capacul posterior este confecționat din plastic, oferind o priză bună. Este disponibil în 3 nuanțe, Alb (White), Negru (Black) și Auriu (Gold). Marginea superioară și cea inferioară sunt indentate astfel că cele 4 colțuri sunt ușor ridicate. Astfel oferă o priză mai bună atunci când telefonul este ținut orizontal pentru captura fotografiilor.

La orientarea orizontală degetul mare are la îndemână butoanele Home, App switcher și Back. Nu există scanner de amprente integrat în butonul Home. Deasupra ecranului se găsește camera frontală de 5 MP la dreapta cu flash-ul său LED la stanga sa. Alături de ele se găsesc difuzorul și senzorii de proximitate și de lumină ambientală. Pe laterale sunt poziționate butoanele Power și Volume, destul de subțiri dar solide la apăsare.

Marginea superioară nu prezintă nici un element, însă cea inferioară conține port-ul microUSB 2.0, jack-ul audio și microfonul. Port-ul USB nu suportă ieșirea MHL TV, doar USB On-The-Go.

Capacul posterior este detașabil, oferind acces la cale trei sloturi pentru carduri și la baterie. Slot-urile pentru SIM1 și microSD sunt poziționate vertical (SIM-ul la bază), în timp ce SIM2 se află pe lateral. Ambele SIM-uri sunt microSIM. Bateria are o capacitate de 3000 mAh, facând-ul egalul lui Galaxy Note 5. Pe capac este prezent aranjamentul lui Galaxy SIII cu o cameră ușor protruzionată și cu flash-ul LED de o parte și difuzorul de cealaltă.

Samsung Galaxy J7 vine cu un display mare Super AMOLED, cunoscute pentru acuratețea culorilor, lizibilitatea bună la lumina soarelui și calitatea excelentă deși acest ecran de 5.5 are o rezoluție de doar 720p. 267 ppi sunt suficienți din punct de vedere practic, textul fiind lizibil chiar și la un fond mic și subțire. Culorile sunt foarte precise, fiind disponibile un mod Basic, AMOLED photo și AMOLED video. Din testele noastre am observat că modul Basic oferă cele mai bune rezultate. Unghiurile de vizualizare sunt foarte bune, deși tenta tipică albastru/verde la unghiurile extreme poate fi observată.

La o utilizare generală, display-ul este mai slab decât cele mai bune Super AMOLED-uri dar este egalul mai scumpului Galaxy A8. Ecranul lui Galaxy J7 a obținut 360 nits în modul normal deși la exterior se pot obține 500 nits pentru scurte perioade (se dezactivează după o perioadă pentru a economisii bateriei și a proteja ecranul).

În plină zi, ecranul rămâne perfect lizibil, fiind la fel de bun ca și Galaxy Alpha sau Galaxy S4. Această se poate îmbunătății și mai mult folosind modul Outdoor, ceea ce face din J7 unul dintre cele mai bune ecrane din acest punct de vedere.

Galaxy J7 vine doar în varianta dual-SIM și are 4G LTE. De asemenea oferă Wi-Fi b/g/n (doar 2.4 GHz) și Bluetooth 4.1. NFC este dependetă de regiune. Cu toate acestea, chiar și cu NFC și KNOX la bord nu trebuie să te aștepți la prezența lui Samsung Pay.

Interesant, este prezent un radio FM, prezența rară în ultima vreme la telefoanele Galaxy.

Un microUSB 2.0 standard se ocupă de conextivitatea prin cablu și încărcare. Nu are ieșiri MHL sau SlimPort TV dar se pot atața accesorii USB prin USB On-The-Go.

Galaxy J7 vine cu o baterie solidă de 3000 mAh, aceeași capacitate ca și Galaxy Note 5. Bineînțeles nu trebuie să-ți faci grija pentru rezoluția mare a ecranului iar nucleele procesorului Cortex A53 sunt destul de eficiente.

Cu doar un card SIM activ, J7 a funcționat un impresionant interval de 91 ore, egalând Galaxy Note 4 și 5. Cu al doilea SIM activ, funcționarea scade, însă se obțin chiar și în aceste condiții peste 3 zile.

Cele 18 ore și jumătate de convorbire nu sunt foarte impresionante, la acestă baterie ar trebuie să fii depășit cu ușurință peste 25 ore. Navigarea pe internet este bună, cu 9 ore, cu 2 ore în spatele ultimelor 2 generații de Note, însă excelent pentru un telefon midrange.

În final, playback-ul video este foarte impresionant, unul dintre cele mai bune testate. Ecranul a fost setat la 150 nits.

Samsung Galaxy J7 are reușit o perfomanță bună la testele audio. Device-ul a produs un un sunet clar și nivele de volum peste medie. Din nefericire, calitatea scade la introducere unor căști.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu