marți, 20 martie 2018

Castigati bani online cu Xenzuu

Castigati bani online cu Xenzuu care este o retea sociala asemanatoare cu Facebook, singura diferenta fiind ca aici sunteti platiti pentru activitate. 


Inscrierea se face rapid accesand https://www.xenzuu.com utilizand si voucherul 7GYR2KYR cu ajutorul caruia, veti primi 2 dolari din partea retelei. Socializarea este Rasplatita! Faci ceea ce faci pe alte platforme si castigi bani in acest proces.





Dupa inregistrare, primesti in inbox un email cu un link pe care dai click pentru ati activa contul. Apoi iti completezi profilul cu cate detalii doresti si incarci imaginile de profil. Invita-ti prietenii si cunostintele sa se alature si faceti ceea ce faceti pe alte platforme media sociale: postati mesaje, dati like si share la alte postari, chat, etc.

Afla amanute despre bitlanders!

Spre deosebire de alte platforme media sociale, daca folosesti in mod regulat site-ul si iti inviti si prietenii sa il foloseasca, esti recompensat pentru aceasta. 80% din totalul veniturilor publicitare se imparte membrilor activi in fiecare luna. Fiecare utilizator activ primeste 5% din aceasta suma, precum si 5% din aceasta suma pentru toti membrii activi inscrisi de acesta, pana la 10 nivele in jos.

Orice membru care utilizeaza in mod activ platforma sociala poate castiga Comision. "Activ" inseamna ca a incarcat imaginea de profil si s-a logat in cel putin 10 zile diferite pe luna. Pentru siguranta, seteaza-ti profilul, foloseste site-ul regulat, invita si prietenii sa il foloseasca. Linkul tau il gasesti in meniul Backoffice. Tot acolo gasesti si codul de voucher pe care il poti trimite altora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu